img-fluid

За нас

„България и още нещо“

БГ ТРАВЕЛ 2009 ООД е лицензиран  туроператор и агент, организиращ екскурзии и почивки в страната и чужбина. Фирмата има 10 годишен стаж на туристическия пазар,  предлага разнообразен спектър от туристически услуги, имащ за цел да обгърне най – широк кръг от интереси – самолетни и автобусни екскурзии, интересни маршрути, включващи различни градове и забележителности. 

Специализирали сме се в детските и ученически пътувания, защото обичаме децата и правим всичко възможно, за да запазим българското у тях като им покажем всички кътчета от родината, за да видят колко красива и незаменима е тя, също така и всички традиции и обичай, за да може  те да ги предадат на бъдещите поколения,  и разбира се не на последно място да се позабавляваме сред природата, малко далеч от технологиите, унесени в  щури игри.

История на фирмата

Историята й започва през 2009г., когато Милена и Деница – две приятелки решават да създадат своя фирма, за да работят това, което обичат и да сбъднат своите мечти. Тази година не е най – благоприятната за започване на бизнес, защото през  периода  има Световна финансова криза (2007 – 2009 г.), която разбира се, засяга и България, но двете дами не се и замислят, а рискуват и инвестират време, усилия и огромно търпение за реализирането на този проект – мечта. Благодарение на много труд, старание, обгрижване на клиентите, вглеждане в детайлите и с помоща на нашите партьори и лоялни потребители, фирмата се утвърди на пазара и стана широко разпознаваема. Именно в момента се нареждаме на главни позиции за „Детски и младежки туризъм“, с което се гордеем много. Тези си позиции може да потвърдим с получаването на 2 награди от BATI в тази категория.

Мисия

Мисията на Бг Травел 2009 е да покаже познати и непознати кътчета от България, нейните обичаи, следи от отминали епохи на величие, богатството и разнообразието на СПА „изворчетата“, красотите на природата и нейната култура. Разнообразните туристически услуги, предлагат на всеки българин да опознае своята родината и да я обикне.

Нашият екип 

БГ ТРАВЕЛ 2009 ООД през годините се е специализирала в работата с деца, което ни е помогнало да сформираме професионален екип от аниматори, грижещи се за децата и работещи по метод „обучение чрез преживяване“.  Те са с тях през цялото време на екскурзията и се грижат за доброто им настроение. Всеки ден организират различни активитети – щафетни игри, викторини, уроци по клубни танци, походи в планината, интересни беседи за обектите и много още...

Всички от екипа споделят любовта към пътешествията с малчугани, до всички кътчета на България.

Лоялен партньор 

БГ ТРАВЕЛ  е лоялен и надежден партньор, работещ за своите клиенти.
Гарант затова са дългогодишните ни коректни отношения с  транспортни фирми, хотели, атракциони. 

Блог

Следете нашия блог. Ще качваме интересни статии, свързани с пътуването, с България и разбира се полезни неща за децата!

Виж повече
 

Нашите партньори