Детски Тържества

Рожден ден

Нека да направим празника в...

Тематични тържества

Тематични тържества

Питка

Организиране на бебешко парти.

Кръщене

Кръщене

Сватба

Сватба

„ОТКРИВАМЕ ЗАЕДНО“

БГ ТРАВЕЛ 2009 ООД е лицензиран  туроператор и агент, организиращ екскурзии и почивки в страната и чужбина. Фирмата има 10 годишен стаж на туристическия пазар,  предлага разнообразен спектър от туристически услуги, имащ за цел да обгърне най – широк кръг от интереси – самолетни и автобусни екскурзии, интересни маршрути, включващи различни градове и забележителности. 

Специализирали сме се в детските и ученически пътувания, защото обичаме децата и правим всичко възможно, за да запазим българското у тях като им покажем всички кътчета от родината, за да видят колко красива и незаменима е тя, също така и всички традиции и обичай, за да може  те да ги предадат на бъдещите поколения,  и разбира се не на последно място да се позабавляваме сред природата, малко далеч от технологиите, унесени в  щури игри.

Целта ни е да ОТКРИВАМЕ ЗАЕДНО  - приятелства, усмивки, забаления, почивки, мечти и приключения :)

История на фирмата

Историята й започва през 2009г., когато Милена и Деница – две приятелки решават да създадат своя фирма, за да работят това, което обичат и да сбъднат своите мечти. Тази година не е най – благоприятната за започване на бизнес, защото през  периода  има Световна финансова криза (2007 – 2009 г.), която разбира се, засяга и България, но двете дами не се и замислят, а рискуват и инвестират време, усилия и огромно търпение за реализирането на този проект – мечта.

 

Благодарение на много труд, старание, обгрижване на клиентите, вглеждане в детайлите и с помоща на нашите партьори и лоялни потребители, фирмата се утвърди на пазара и стана широко разпознаваема.

 

Именно за това в момента се нареждаме на главни позиции за „Детски и младежки туризъм“, с което се гордеем много. Тези си позиции може да потвърдим с получаването на 2 награди от BATI в тази категория.

 

Предпочитани сме за осъществяване на проекти с чуждестранни гости - разполагаме с висококвалифицирани екскурзоводи, за организиране на транспорт и настаняване при олимпиади и състезания.

 

Много екипи ни се доверяват не само за тяхното сплотяване, но и за личните си почивки и пътувания. 

Мисия

Мисията на Бг Травел 2009 е да ОТКРИВАМЕ ЗАЕДНО познати и непознати кътчета от България, нейните обичаи, следи от отминали епохи на величие, богатството и разнообразието на СПА „изворчетата“, красотите на природата и нейната култура.

Разнообразните ни туристически услуги, предлагат на всеки българин да опознае своята родината и да я обикне.

Заедно откриваме и света - новите дестинации винаги са предизвикателство.

Нашият екип 

БГ ТРАВЕЛ 2009 ООД през годините се е специализирала в работата с деца, което ни е помогнало да сформираме професионален екип от аниматори и екскурзоводи, грижещи се за децата и работещи по метод „обучение чрез преживяване“.

Те са с тях през цялото време на екскурзията и се грижат за доброто им настроение. Всеки ден организират различни активитети – щафетни игри, викторини, уроци по клубни танци, походи в планината, интересни беседи за обектите и много още...

Професионалните екскурзоводи в екипа ни допринасят в обучението, чрез преживяване. Спомагат да бъдем най-добрият партньор при осъществяване на проекти с чуждестранни гости.

Всички от екипа споделят любовта към пътешествията с малчугани, до всички кътчета на България и света.

 

Лоялен партньор 

 

БГ ТРАВЕЛ  е лоялен и надежден партньор, работещ за и със своите клиенти.


Гарант затова са дългогодишните ни коректни отношения с транспортни фирми, хотели, атракциони. 

 

Много образователни институции ни доверяват възпитаниците си от дълги години. Партнираме им в международни проекти, олимпиади, състезания и обучения.

 

Не на последно място са и дългогодишните ни клиенти, които ни оценяват и подкрепят в трудни моменти.

 

Благодарим Ви, приятели!

Нашите партньори